Nieuws wijk II

Zit jij volgend schooljaar in de 1e, 2e, 3e of 4e van het voortgezet ?

Het is weer zover ! We gaan komend seizoen aftrappen met een supergaaf kamp.

....en we nodigen jou uit om mee te gaan.

We gaan er een te gek weekend van maken met leuke activiteiten en zeker ook heel veel chillen.

Dit keer slapen we in blokhutten in het bos, lekker comfortabel dus.

Voor klas 1 en 2:  23 sept. t/m 24 sept.
Voor klas 3 en 4:  24 sept. t/m 25 sept.

Klik hier om je op te geven voor het kamp

Opgeven graag voor 16 juli !

Ben jij de 20 gepasseerd maar wil je er toch even tussenuit ?

Dan zijn wij ook zeker op zoek naar jou.

Klik hier voor aanmelden om te helpen

In de gemeente zijn veel taken en wellicht kunt u/kun jij ook meehelpen aan de opbouw van onze gemeente.

Iedereen heeft kwaliteiten die we mogen inzetten!

In dit document zijn de verschillende taken per categorie uiteengezet.
Kruis aan waar u/jij uw/jouw steentje aan wilt bijdragen.
Met het invullen van deze lijst komt er een beter beeld voor het inzetten met de juiste mensen op de juiste plaats.

Hartelijk dank voor het invullen!

Klik hier om naar het formulier te gaan

Op weg naar je werk – in de auto, de trein of op de fiets – kun je iedere werkdag een Bijbellezing en overdenking beluisteren met de Bijbelpodcast _Eerst Dit._ Gebruikers kunnen zich gratis aanmelden via WhatsApp, en krijgen dan iedere werkdag om 6.00 uur een audiobericht via WhatsApp, dat met één druk op de knop te beluisteren is. Hiermee maken ze het luisteraars zo gemakkelijk mogelijk. Een goed begin van de dag.

De overdenkingen – meestal aan de hand van het leesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap – komen uit de koker van vijf personen:

Eva-hoofdredacteur Minella van Bergeijk, ds. Dirk de Bree, ds. Hanneke Ouwerkerk, ds. Jan-Maarten Goedhart en dr. Kees van Ekris. De podcast Eerst Dit is een initiatief van de EO en de IZB, een organisatie voor zending in Nederland binnen de PKN.

Aanmelden voor de Bijbelpodcast doe je zo: Ga daarvoor naar de website Eerstdit.nl. [1] Of pak je telefoon, zet 06-10021090 in de contactenlijst en app vervolgens naar dit nummer: ‘Podcast Aan’.

Links:

Er is een nieuwe commissie opgericht: Kerk en Israël

Onze opdracht is om Israël te troosten, lief te hebben, ondersteunen en jaloers te maken.

Hoe gaan we dit doen?

Nieuw/ feiten delen
 Cursus/ studie aanbieden
 Catechisatielessen