Alpha cursus

 

Alpha-cursus gaat weer van start!                      

 

De Alpha-cursus is een korte kennismaking met het christelijk geloof. In 11 weken (één woensdagavond per week) en een kort weekend (vrijdagavond en zaterdag) worden een aantal basisprincipes uitgelegd. Enkele onderwerpen die aan de orde komen zijn: Wie is Jezus? Waarom stierf hij aan het kruis? Waarom zou ik de Bijbel lezen? Waarom zou ik bidden? Hoe leidt God mijn leven?

Een cursusavond begint in een ontspannen sfeer met een gezamenlijke maaltijd. Daarna volgt de inleiding op het onderwerp van die week. In kleine groepen is er gelegenheid om door te praten en om vragen te stellen in een omgeving van respect voor elkaar. Deze cursus wordt gratis aangeboden. Wel wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor de maaltijden en het korte weekend, maar dit is niet verplicht.

De Alpha-cursus start weer op D.V. woensdag  24 januari 2018 a.s. om 19.00 uur in de basisschool Ichthus in IJsselmuiden.

Niet-gelovig, gelovig, twijfelend, iedereen kan vragen stellen en zich opgeven via: alphaijsselmuiden@gmail.com of bel 06-42884594 Opgeven kan ook nog op de startavond op 24 januari a.s. 
zie voor info ook facebookpagina Alpha-IJssemuiden.Vorming en toerusting


Contactgegevens:

alphaijsselmuiden@gmail.com

06-42884594