Kerk en Israël - Bijbelstudie

Geplaatst op onder Gemeentebreed

Israël staat vaak in de belangstelling. Zowel in de Bijbel als in de media speelt Israël een belangrijke rol. Maar hoe zit dat nu precies? Wat maakt Israël anders dan andere landen en wat maakt het volk Israël anders dan andere volken? En een wat meer persoonlijke vraag: Welke plaats heeft Israël in jouw leven?

Door middel van een cursus willen we in zeven Bijbelstudies over het volk en land Israël leren over Gods plan met Israël. We kijken naar het Israël van vandaag in relatie tot de eeuwenoude beloften die de Heere God heeft gedaan aan Zijn volk. Zijn deze beloften nog steeds geldig? En zo ja, hoe worden deze dan vervuld?

Vanaf oktober willen we eens per maand de studie verzorgen op maandagavond. De eerste avond willen we op maandag 10 oktober verzorgen en zal geleid worden door Helga en Jacco Brink.

Opgeven kan via kerkenisrael@dorpskerk.com We zien uit naar uw opgave.