Terugblik ‘Winterfair Evafroditus’

Geplaatst op onder Wijk 1

Terugblik ‘Winterfair Evafroditus’

Lieve gemeente en andere meelevenden,

 We zijn overweldigd door jullie komst naar de winterfair afgelopen weekend, ten bate van het evangelisatiewerk in Alkmaar. Naast al degenen die hieraan hebben meegewerkt, hebben jullie ervoor gezorgd dat het een succes is geworden! 
Bovenal danken we God dat hij harten geneigd heeft om vrijmoedig te geven, niet alleen tijdens de fair maar ook door alle giften naderhand. Ook mochten we in de gesprekken die zijn gevoerd bemerken dat, ondanks al onze gebreken, Gods Naam grootgemaakt werd. Wat is dat rijk! Aan Hem komt alle eer toe.

Nog eens kijken?
Als jullie de komende tijd nog iets willen kopen dan kunnen jullie daarvoor nog steeds terecht op de Frieseweg nr. 19. Er is nog van alles over, waaronder allerlei handgemaakte kransen en toeven. In overleg met Geertje van der Linde (06-44649837) is er alle gelegenheid om (onder het genot van een kopje koffie) nog eens rustig rond te neuzen. Zie hieronder een korte impressie van wat overgebleven producten:

afbeelding1.png
afbeelding2.png
afbeelding3.png
afbeelding4.png
afbeelding5.png

Open dag
Hierbij willen we jullie tegelijk uitnodigen om onze open dag in Alkmaar te bezoeken op woensdag 28 december. We hopen dan het kerkgebouw van de Lutherse gemeente en inloophuis ’t Swaenennest op de Oudegracht 185, open te stellen voor bezichtiging. 
Wij zijn dan beschikbaar om jullie van alles over ons werk te vertellen. Ook zorgen we voor koffie en een lekkere oliebol! Daarnaast zijn er belegde broodjes, snert, en heerlijke gerookte zalm uit Urk te koop. Zie daarvoor de flyer die we jullie nog hopen uit te reiken. 

Nieuws/gebed
Als er nog mensen zijn die via de app op de hoogte willen blijven, dan kunnen jullie Laura een appje sturen (06-018365067). Dan krijgen jullie maandelijks een update met nieuws en gebedspunten (je komt dus niet in een Whatsappgroep terecht). 

Nogmaals dank voor al jullie betrokkenheid, meeleven en gebed!
Een hartelijke groet, ook namens de bezoekers van het ’t Swaenennest,

Jan en Laura Ras
Stichting Evafroditus

 PS: Zie hieronder nog een fotoverslagje van enkele winnaars van de verlotingen tijdens de fair! Helaas niet van iedereen, we bedachten dit pas nadat enkele prijzen al waren rondgebracht.

Krentenbrood
Het gewicht van het krentenbrood was 2,424 kg. Twee deelnemers zaten daar het dichtst in de buurt. We feliciteren ds. Noorderijk en Femmy ten Brinke met elk de helft! (Helaas geen foto}

Lootjesbord

afbeelding6.png
1e prijs Ganzenbord (IJsselmuiden-editie): fam. Kampjes
afbeelding7.png
2e prijs Verwenpakket: fam. van Hensbergen
afbeelding8.jpg
3e prijs Verwenpakket: fam. Bouma