Regenboog en Benjamin

9 t/m 12 jaar - Meisjesclubs Regenboog en jongensclubs Benjamin
Wat doen we op een clubavond in de Zaaier? Eerst gaan we een gedeelte uit de Bijbel lezen en praten we er samen over. Na de pauze doen we veel leuke (ont)spannende dingen, zoals handenarbeid, spelletjes, zingen, muziek maken, bingo, enz. Nieuwsgierig geworden? Kom maar eens kijken! Je mag gerust een vriend of vriendin meebrengen. Van harte welkom!

Meisjesclub Regenboog
Donderdag, 19.00-20.30 uur

Jongensclub Benjamin
Vrijdag, 19.00-20.30 uur

Jongensclub Benjamin bestaat uit drie groepen en is bedoeld voor jongens in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. Dat zijn de groepen 6 t/m 8 van de basisschool. De club wordt gehouden tijdens de wintermaanden, iedere vrijdagavond, behalve in de vakantie. We komen bij elkaar in De Zaaier op de eerste verdieping.

We beginnen om 19:00 uur en uw kind wordt 5 minuten van tevoren verwacht, dus niet om 18:30 uur i.v.m. overlast rond De Zaaier. 

We starten met gebed, daarna zingen, bijbel gedeelte lezen en er met elkaar over nadenken. Daarna gaan we drinken met iets lekkers erbij. Na de pauze hebben we een spel of gaan we iets knutselen of doen we een buitenactiviteit. 

Om 20:30 uur is de avond afgelopen.

Lijkt het je leuk en ben je nog nooit geweest? Kom dan eens kijken!