Tryfena

De vrouwenkring Tryfena ontleent haar naam aan Rom. 16:12 waar staat: Groet Tryfena en Tryfosa, vrouwen die in de Heere arbeiden.

Er is dan ook een goede samenwerking met de ochtendkring Tryfosa.

Vrouwen van iedere leeftijd zijn bij ons welkom, of je oud of jong bent of je zo voelt: welkom!

Tijdens het seizoen behandelen we 10 Bijbelstudies. Daarnaast hebben we ook een kerstviering, sprekers avond, ontspannend avond en paasviering. Elk seizoen wordt weer afgesloten met een ontspannen uitje of etentje.
De Bijbelstudies worden zowel door leden als door de voorzitters voorbereid. Door beiden worden er inleidingen verzorgt. Binnen de kring geld dat iedereen haar talenten mag inzetten. Niets hoeft, alles mag in overleg. Dit maakt het fijn om samen met Gods woord bezig te zijn. De ene kan mooi zingen, de andere kan goed een inleiding voorbereiden, weer een andere biedt een luisterend oor.

We gaan in de Bijbelstudies verschillende onderwerpen bij langs uit de Hervormde Vrouw. Deze verschillende thema’s staan onderin het overzicht vermeld. Binnen de kring praten we samen door over deze onderwerpen. Mooi is het om te zien hoe we met elkaar verbonden zijn, samen praten over wie God voor ons wil zijn, te leren uit de Bijbel en hier samen voor open staan. 
We komen elke twee weken bij elkaar op de maandagavond in het verenigingsgebouw naast de kerk in Grafhorst. We beginnen om 20.00 uur en eindigen om 22.00 uur. We hopen natuurlijk met elkaar op leerzame maar ook gezellige avonden samen.

De contributie bedraagt 32,50 euro. Dit is ook het abonnementsgeld voor het Vrouw tot Vrouw magazine en een kopje koffie/thee op iedere kringavond. Dit kan betaald worden aan de penningmeester op de kringavond. De koek bij de koffie wordt door de leden gebakken en kost niets.  Wel zou het fijn zijn wanneer je een kleine bijdrage wil leveren voor het spaarpotje. Deze staat op de tafel en is bestemd voor een doel dat we elk jaar opnieuw samen kiezen.

We wensen elkaar een goed en gezegend seizoen rondom de open Bijbel en in de ontmoeting met elkaar. Neem voor meer informatie gerust contact op met een van de bestuursleden.