Source 16+

Source beteken letterlijk 'Bron'. Jezus is de bron van het levende water. Jezus zegt zelf in Openbaring 21 vers 6: ‘Wie dorst heeft, zal Ik voor niets te drinken geven uit de bron van het water van het leven.’ Dat is iets waar we op zoek naar zijn tijdens de JV avonden. Op zoek naar wie Jezus is door met elkaar in gesprek te gaan of door juist te luisteren naar de verhalen van anderen. Zodat we zelf een bron van levend water worden!

Jeugdvereniging
Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Dan ben je van harte welkom bij JV Source. Wij, als jongeren van de gemeente, komen samen om te praten over God, te zingen, en gezellig een spel te doen. Ook nodigen wij sprekers uit die bij de bijeenkomst hun verhaal kunnen doen.

Wanneer
Om de week, na de middagdienst (16.00 uur) van wijk II, tijdens het winterwerkseizoen.We beginnen altijd met een gezamenlijke maaltijd.

Waar:
In 't Baken, het kleine gebouwtje naast de Dorpskerk in IJsselmuiden.

Tot dan? Voor meer informatie en foto's kun je kijken op onze Instagram pagina https://instagram.com/source_ijsselmuiden/

Contactpersoon

Alwin Penninkhof


Hoe vind jij de JV?
Het afgelopen jaar heb ik enorm genoten van de Jeugdvereniging. Het is fijn om met jongeren van de gemeente bij elkaar te zijn en op deze manier te praten over God. De avonden zijn interessant en leerzaam. Alles wat je meekrijgt kun je in de praktijk gebruiken. We hebben het bijvoorbeeld gehad over hoe we met onze naaste om moeten gaan. Het is een uitdaging om het in praktijk te brengen. Daarnaast zingen we veel. Heerlijk! Het kost een maandagavond, maar het is zeker de moeite waard. Samen kun je je geloof opbouwen!
‘Een enthousiast lid’