Nieuws gemeentebreed

Voor alle leiding van de club en zondagsschool,

We zijn erg blij met alle kinderen die de meisjesclub, jongensclub en zondagsschool bezoeken! De kinderen leren meer over Wie de Heere God is, er zijn mooie gesprekken en er is veel gezelligheid.

Tegelijkertijd kan het best een uitdaging zijn om de kinderen er positief bij te houden en in sommige groepen kan het er soms wat chaotisch aan toe gaan. Daarom willen we vanuit de jeugdraad 12- graag een workshop voor jullie aanbieden, om meer tips en trucs te krijgen voor een zo goed mogelijke groepsdynamiek. Jeugdwerkadviseur Saskia de Graaf zal deze workshop verzorgen.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op via jeugdwerkerwijk2@dorpskerk.nl

Hopelijk tot dan!

In de week van 13-17 januari komt de vrijwilliger bij u aan de deur om u de enveloppe te overhandigen voor de Actie Kerkbalans 2020.

We maken u erop attent dat in de week van 20-24 januari de enveloppe weer bij u opgehaald wordt. Zorgt u er s.v.p. voor dat u de enveloppe klaar heeft liggen als de vrijwilliger op de afgesproken tijd bij u aan de deur komt?

De slotavond van de inzameling enveloppen kerkbalans is op D.V. vrijdagavond 24 januari. Het is de bedoeling dat het resultaat zo rond 20.30 uur bekend gemaakt wordt.

Voor degenen die géén formulier hebben ontvangen en tóch financieel hun steentje willen bijdragen, liggen bij de uitgang van de kerk de blanco formulieren.

Het College van Kerkrentmeesters vertrouwt erop dat het werk in de gemeente onder Gods zegen mag doorgaan en dat we door de mate van uw toezegging niet zullen worden beschaamd in de verwachtingen.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor het kledingwinkeltje op het azc Dronten! Er is dringend hulp nodig op de woensdagochtend van 09.00-11.30 uur! Ook op woensdagmiddag is van 13.30-16.00 uur aanvullende ondersteuning van harte welkom. Eenmaal per week of per twee weken! Voor meer informatie over dit mooie dankbare werk kunnen belangstellenden contact opnemen met Mariëtte Heikoop.

Verder zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op bezoek willen gaan bij de mensen van het azc. Vindt u dat spannend? U hoeft niet alleen te gaan. In eerste instantie gaat u met iemand mee die al bezoekwerk doet.

Zijn dit geen taken voor u maar wilt u wel iets doen voor de vluchtelingen neem ook dan contact met mij op zodat we kunnen kijken wat bij u past. Er is altijd iets te vinden. Maar bovenal vragen wij uw gebed voor de vluchtelingen.

U kunt contact opnemen met:

Mariëtte Heikoop, marietteheikoop@gave.nl of tel. 06-26020488
Zaterdag 4 januari heeft de tienerclub Eljada en Young Spirit lege flessen opgehaald voor het diaconale jeugdwerkproject in Mozambique.

Het heeft het prachtige bedrag van €1586,- opgebracht!

Klik hier voor enkele foto's...

Vorige week donderdag hebben we met de meiden een heerlijke beautyavond gehouden. Maskertjes, voetenbadjes, komkommertjes, cremetjes en een ontspannen muziekje erbij.

Ze zijn heerlijk tot rust gekomen.

Klik hier voor alle foto's !!!

Lijkt het jou nu ook leuk om eens op club te komen kijken? Van harte welkom, iedere donderdag van 19u tot 20.30u in de zaaier!