Nieuws gemeentebreed

Ga jij ook mee met het jongerenevangelisatiekamp? Wil je graag getuigen van Hem? Je tijd besteden voor het werk in Gods Koninkrijk?Je kunt je nu al weer opgeven voor het zomerevangelisatiekamp van volgend jaar.De data zijn: D.V. 1 tot en met 8 augustus 2020. Wil je meer informatie of gewoon eens even hierover doorpraten kan je contact opnemen met Rieneke van Dorsten. rienekevandorsten@gmail.com

Ps. Op vrijdag 20 december gaat het reünie kerstweekend weer van start.
Aanmelden kan via https://eenboodschapvoorkerkrade.nl/kerst/

En ben je nog nooit mee geweest? Maak je geen zorgen. Je wordt opgenomen in de warmte en liefde van de (oud)kampgangers en zij nemen je mee 'op reis' door Kerkrade.


Samen met Lucas Kramer organiseren we een najaarsconcert in de Herv. Dorpskerk van IJsselmuiden op D.V. zaterdag 2 november 2019.

Wij, dirigent, pianist en leden van het Chr. Kleinkoor Parvo Talento willen iedereen heel hartelijk uitnodigen voor dit unieke concert.

Toegangskaarten kunnen gereserveerd worden via www.zingenindekerk.nl; De toegangsprijs van €  10,-- per gereserveerde kaart wordt na afloop van het concert van uw bankrekeningnummer afgeschreven. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan het goede doel. Wanneer het niet lukt om kaarten te bestellen via de website dan kunt u bellen met Bertine Brink – Bosman, tel. 038-3327463

Een hartelijke groet en tot ziens op zaterdag 2 november 2019.

Chr. Kleinkoor Parvo Talento


Word jij ook zo blij van zingen?
kom eens langs en doe mee!
klik hier voor meer informatie of opgave...

Lid geweest? 

Zing dan mee in het gelegenheidskoor!

klik hier of op de afbeelding voor de flyer met alle informatie...Op DV vrijdag 1 november in de Poortkerk te Kampen, wordt er een Reformatie Herdenking gehouden. Dit wordt georganiseerd door onze gemeente, de hersteld hervormde gemeente en de Gereformeerde Gemeente Kampen.

De hoofdlezing zal verzorgd worden door Dr. P. de Vries.
Een ieder is van harte welkom!

Wijzigingen t.b.v. de gemeentegids of de website

Deze gelieve u door te geven aan De webmaster e-mail webmaster@dorpskerk.com  e.e.a. om de informatie zo actueel mogelijk te houden.

 

Alvast bedankt!