Eva

Eva ontleent haar naam aan Genesis. Eva betekent in het Hebreeuws 'moeder van alle levenden'.

Wij zijn een groep 'jonge' vrouwen uit de hele gemeente, van begin 30 t/m halverwege de 40 jaar. Dinsdag, om de week, komen we bij elkaar, in Het Baken (t/m Kerst) of in De Zaaier (na Kerst).

We beginnen de avond met een gezellige inloop (vanaf 19.45 uur) onder het genot van een bakje koffie of thee en altijd iets lekker. Een of twee vrouwen verzorgen de avond en vullen deze naar eigen inzicht in. De Bijbel gaat altijd open, we zingen of luisteren naar muziek, we kunnen in groepjes het gesprek aangaan en/of we verwerken het thema op een andere (creatieve?) manier. Zo zijn de avonden allemaal weer anders! Rond 21.30/21.45 uur vertrekken we naar huis, of blijven we nog nakletsen...

We vinden het belangrijk dat we als vrouwen van de gemeente om elkaar heen staan en meeleven. We bidden voor elkaar, sturen een kaartje naar hen die iets te vieren hebben, ziek zijn of met zorgen te maken hebben of we kijken hoe we op een andere manier dienstbaar kunnen zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs. Voel je welkom. Wij zien uit naar je komst!

Groetjes,

Namens alle vrouwen van de Eva kring
Matthea Janse, Gerieke Meuleman, Dineke Wielink en Corine van der Hoek (info: bel/app: 06- 45336040)

eva.jpg

Seizoen 2023-2024

In dit seizoen gaan de Bijbelstudies uit 'Vrouw tot Vrouw' over ‘Openbaringen'. We kunnen deze Bijbelstudies (deels) gebruiken maar dit doen we niet altijd.

rooster.JPG